11 окт. 2005 г., 17:32

Когато 

  Поэзия
1337 0 2
   Когато успея да хвана мечтите си,
   да преодолея ужасното.
   Когато кажа думите,които тежат в сърцето ми,
   тогава ще бъда себе си!

   Когато разбитото ти сърце притихне,
   когато разбереш,че отговора не е в хората.
   И когато събереш спомените си,
   тогава ще бъдеш себе си!
 
   Когато видим сутрешното слънце,
   когато имаме шанса да видим новия ден.
   Когато видим изгрева на красивото,
   тогава ще будем АЗ и ТИ заедно,като самите себе си! 
                                                            Това се случва всеки ден,няма смисъл от много разсъждения... усмихни се! Аз те обичам!:) 
  

© Ема Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??