Когато думите ми искат да запеят,
когато съм в очакване,
когато сбъдваш ме със себе си,
когато съм изплакване,
когато свалям всички маски -
разголвам си душата,
когато плача чак от щастие,
когато бягам си от самотата,
когато феите си тръгнат рано,
и всичко е една илюзия,
когато чак на свечеряване
хуквам да си търся муза,
когато съм си най, и после,
когато се събличам,
тогава знай, че е безсрочна
реалността, че те ОБИЧАМ!
© Жулиета Великова Все права защищены