Когато говоря с теб, пролетен вятър вее в косите.
Когато говоря с теб, топло слънце блести в очите.
Когато говориш с мен, сякаш ангели пеят в небето.
Когато говориш с мен, пурпурен залез гори в морето.
Щом заговорим с теб, гларуси шепнат песента на вълните,
а скалите студени събират мечтите ни.
© Катя Чортова Все права защищены