Понякога губил си или имал си всичко.
А себе си дали погуби.
Колко остана ти мъничко.
Когато си губещ и душата ли изгуби.
Пречупи ли я кажи!?
В стъкълцата на призма.
Доброто в теб ми покажи.
Когато в теб настъпи зима.
Когато те пречупят грехове.
Ще видиш ли в тунела светлината.
Когато отварят мрака ветрове.
Ще попиташ ли за добротата.
За да стане светло на душата.
Да няма нужда от злина.
Ще видят хората у теб и красота.
И нека грей в душите светлина.
© Гергана Гочева Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Важно е човек да опитва.
Предизвикателствата каляват човек.