Когато искаш да си бъдеще,
по миналото не скърби,
отдай сърцето на приятели,
на чиста обич и мечти.
Когато искаш да си бъдеще,
със бялата луна изгрей,
литни със дъх и порив вятърен,
раздавай щастие, живей!
Когато искаш да си бъдеще,
към неизвестното върви
и горд бъди с делата сторени,
и Бъдещето сам Бъди.
© Христо Костов Все права защищены