Когато Истината ни докосне
в Полусъня,
а жадни спомени сънуват, че отпиват
от новата Мечта
жива вода...
Когато Истината ни погали
със пъстрите лъчи на утринта
и изгревът на Миналото пали
сиянието
на мига...
Когато Истината ни целуне
с топлите устни на сбъднатостта-
там някъде се раждаме отново
до огледалото
на вечността...
© Веселка Стойнева Все права защищены