Когато изгрява мечтата
за залеза ти забрави!
Спомни си за всички приятели
и силно ги благослови!
Почувствай дъха на зората
и с вярата го целуни!
На риска, попътния вятър,
с Истини- ръце погали.
От раницата на тъгата
най- тежкото ти изхвърли...
Когато изгрява мечтата
със смелост и радост тръгни!
© Веселка Стойнева Все права защищены
Поздравления!