15 июл. 2010 г., 09:44

Когато жарта и пламта дойдат малко в повече... 

  Поэзия » Другая
524 0 2

Сочиш с пръст и казваш:
"Неприятни са ми хора с очила!"
Но иначе пред Бога се помазваш...
Справедливостта възвърната била!?!

И не виждаш колко заблуден си ти самият!
... Как душата си поднасяш на тепсия
пред дяволите в овчи кожи,
които само дебнат да забият ножа!
Но този път "до кокала" ще стигне, знай!!

Прави каквото искаш и дерзай!
Но другите не поучавай с пръст!
Защото всеки носи своя кръст!
И тежестта му той единствен знае!
А ти за нея можеш само да гадаеш!!!

/09 Юли 2009/

© Таня Шопова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??