Късметлия е този,
който обича и бива обичан.
Но любовта умира,
ако не се грижим за нея.
Също както цветята повяхват,
така повяхват и усмивките,
и надеждите, и мечтите.
Любовта е много търпелива,
но идва момент, когато изчезва безследно.
И нищо не може да я върне.
Глупак си, ако и позволиш да си отиде.
Глупак си, ако егото ти е по-важно
от усмивката и радостта на човека,
който те е приел с всичките ти недостатъци
и ти е посветил живота си.
Често хората не оценяваме това,
което имаме, но не го ли разберем на време,
накрая повяхваме и ние...
© Калина Петрова Все права защищены