''Когато любовта я няма''
Тръгвай си от мен,
с тебе бях като в плен.
Бягай и не се обръщай
и с твойта страст не ме обгръщай.
Върви си ти от моето сърце
и не ме докосвай с парещи ръце.
Мислех, че си моят лек,
но бил си ти най-нещастният човек.
Защо разбирам чак сега
какво за теб е любовта?
Ах, каква глупачка сам била,
за да искам твоята душа.
Но сбогом казвам ти сега,
със сърце разбито от тъга.
Минало си ти за мен
и не искам да виждам нито ден!
© Мария Николова Все права защищены
със сърце разбито от тъга."
исками се и аз да можех да кажа сбогом...поздравления,че ти си успяла да го направиш...Продължавай напред!