Текст за една тийнейджърска песен
Куплет:
Когато не виждах надежда
и таванът се спускаше ниско над мен,
оплетен в невидима прежда,
затъвах в безпътица всеки ден,
затъвах в безпътица всеки ден.
Припев:
Разперих ръцете си
ето така.
Направих го, за да се уверя,
че няма наистина никой,
никой, на който да му пука за мен.
Отдавна си знаех, че сам съм,
а животът е много, много, много
студен.
Внезапно усетих обаче
как нещо се случва
вътре в моето сърце.
Видях се в огледалото
да плача.
Видях как всъщност съм
едно разплакано дете,
което се нуждае от обич.
Обич, но не каква да е,
а такава, каквато не може -
не, не, не, не може да ме предаде.
Тогава чух един прекрасен глас -
най-нежния на света.
Идваше към мен и аз разбрах -
идва от Спасителя.
От сърцето ми излезе ето това -
простичка малка песен.
Песен, която ще изпея сега,
а рефренът е толкова лесен:
Рефренът:
Аз съм с ТЕБ, защото Ти Си с мен.
Искам Те, Искам Те, Искам Те, всеки ден.
© Явор Костов Все права защищены