Когато няма пътища
нито назад, нито напред,
когато няма смисъл
нито във теб, нито във друго,
когато няма време
нито за любов,
нито за разкаяние,
когато не знаеш
как да си прокараш път
и какво да направиш,
вгледай се във себе си,
обърни се към себе си
и в миг ще се отволри пътят ти
към теб самия.
© Мария Все права защищены