Когато обичам - обичам безумно,
и цяла изгарям в пламъка лумнал.
Прощавам за всички обиди нелепи
и в себе си хвърлям вината.
Когато обичам - обичам до болка,
и болката своя със теб споделям
защото не мога да скрия пред тебе,
как, защо и от какво ме боли.
Когато обичам - обичам обсебващо
и може би греша да обичам така,
но кажи ми има ли в любовта правила
и правило да обичаш със свобода.
Когато обичам - обичам и моля
с глътка любов да ме згрееш за миг,
на колене не се унижавам да падна
и да моля за прошка поредна.
Когато обичам... когато обичам...
tenderness
© Нежност Все права защищены