Приятелството ти исках да имам.
Да бъда в твоето сърце...
Не исках нищо да взимам.
Стигаше ми само да държа твоите ръце!
***
Съдбата обаче сe изсмя на мен и любовта
и шанса ми отне да живея в твоята страна.
И днес една мечта в мен кърви,
мо спомена за тебе никой не уби.
И никога няма да успее!
Защото когато обичаш, любовта е в теб
и дори и да боли, сърцето пее.
***
Като феникс бдиш над твоята приятелка.
Всяка нейна рана ти лекуваш,
но криеш същността си на страдателка
и тайно всяка сутрин по челото я целуваш...
© Оля Все права защищены