Когато пеперудите са влюбени,
те пролетта прегръщат със крилата си...
И в нейното ухание изгубени,
във вихрен танц обгръщат се с телата си…
Когато пеперудите са влюбени,
не знае никой колко ще живеят...
Но те летят, във страстен танц се любят...
И в синевата влюбено се реят...
Когато пеперудите са влюбени,
на обичта си просто се отдават...
Не ги е страх ще бъдат ли разлюбени!
За тях единствен този миг остава...
© Георги Ванчев Все права защищены