25 июн. 2010 г., 23:20

Когато се наситя... 

  Поэзия » Любовная
867 0 17

Ще те целувам, да, ще те целувам!

Ще те целувам дълго, нежно.

Дори сърцето ти на лед да заприлича,

с целувки жарки аз ще те обсипя.

 

Когато се наситя да го правя,

ще се обърна бавно, и полека,

ще си отида тихо от деня ти.

Ще избера най-трудната пътека,

от теб далеко да избягам.

 

Когато се наситиш да ме мразиш,

тръгни след мен, и ме последвай.

Тогава просто ти ще ме настигнеш

и няма да ме пуснеш да си ида, никога...

 

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??