14 янв. 2017 г., 15:43

Когато се събуждам.... 

  Поэзия » Любовная
299 0 5

 

Когато се събуждам...

 

Вчера, когато се събудих,

очите ми се...трогнаха...

и днес след това разбрах 

как безкрайно те обичам.

© Лили Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??