Хубаво е да отместиш сянката си,
за да имат други светлина
и когато си голям,
да поглеждаш ти към мравките,
за да разбереш наистина света.
Не знам дали това ще те изпрати в Рая
и ще спаси огрехотената душа,
но щастие и радост да дариш,
да си призная, е толкова прекрасно,
че не можеш го описа със слова...
© Яни Все права защищены