Само да страдам и
да проливам сълзи?
Всяка вечер да плача
и всеки час да мисля за теб...?
Това ли очакваш...?
Когато си отиде, аз не можах
дори да заплача...
После остана една болка в сърцето.
Дадох ти всичката си любов,
която имах в себе си,
но сега разбрах, че не си заслужавал
дори частичка от нея...
Кога ще проумееш, че не си единствен...?!
Върви при твоята нова кукличка...
Ха-Ха... Да, може и да съм кучка,
но не твоята...
От любовта до омразата
има само една крачка...
И аз я направих...
© Герито Все права защищены