15 янв. 2008 г., 22:18

Когато си сам 

  Поэзия » Другая
875 0 11

    Когато си сам

и болката разяжда душата.

Когато си сам,

сред спомени останал с мрака,

не се предавай, сили намери,

излез навън и света около теб погледни,

огледай се, вгледай се в слънчевите лъчи,

там някъде е твоето щастие и мълчи,

чака те с широко отворени ръце, очаква те с вяра и мечти,

не се предавай, продължи!

Всеки има своите моменти на самота,

но не се отчайвай, продължи!

Вяра не губи, щастиети те очаква,

след всяка буря слънце грее,

във всеки тунел има светлина,

след всяка зима лятото се смее,

откакто свят светува е така.

Когато си сам - поплачи си,

но не забравяй своите мечти,

вдигни глава, усмихни се,

светът те очаква - не тъжи.

Мечтай, усмихвай се,

нека щастието с теб върви!

Вярвай! Без сълзи напред продължи...

 

© ДаНи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??