И когато ти си тръгнеш
моля те, не затваряй вратата.
За последно ела да ме прегърнеш,
а после остави ме насаме със самотата.
И когато ти си тръгнеш
споменът вземи от вечерта.
Ти душата с поглед ще обърнеш,
и незнайно ще изчезнеш във нощта.
© Теодора Дамянова Все права защищены