Когато те ревнувам,
аз съм в ада
и пържа се в казана
на страха
и няма по-рогат
и страшен дявол
от Ревността...
Аз гоня я,
но тя ми се присмива
и праща те
в съня ми
с друг,
и в мислите,
защото си красива
и всеки иска да е твой съпруг...
Прости ми,
но се боря вече с нея
И важното е, че я осъзнах.
И моля се на Бога да изчезне,
защото ревността
е страх
и грях...© Севдалин Петров Все права защищены