Когато той умря
Аз не знаех кой съм
Ти сега сама ли си
Или живееш със покойника
Четеш ли миналото му
Написано накриво
Подчертаваш ли със линии
Красивите му стихове
Когато той умря
Аз не знаех кой съм
Ти сега бездомна ли си
Обличаш ли роклите
Които той събличаше от теб
Имаш ли острови
Или се давиш в море
Когато той умря
Аз не знаех кой съм
Ти сега прощаваш ли ми
Или откъсваш ме от твоето
22.01.2006
© Десислав Илиев Все права защищены