Замислял ли си се, скъпи приятелю,
кога и какво си мечтал?
И колко от тях си изпълнил?!
И колко от тях си предал?!
Додето човекът живее
със него живеят мечтите.
Умре ли-със него умират!
Във прах се превръщат. Отлитат.
Мечтаех да бъда бъда известен.
Богат, и красив, и различен.
Сега остарях и мечтая
да бъда човек. Просто личност.
..........................................................
Мечтата да бъдат богати
оставям на младите хора!
© Васил Все права защищены