Когато ме настъпиш с безразличие,
започвам да си гледам на кокиче –
обича ме, не ме обича...
И ставам онова момиче.
Дръж, скъпи, тази детелина,
четирилистна е, от мен да мине,
попитай я за мойте чувства,
когато утре те напусна.
© Ивон Все права защищены