16 дек. 2015 г., 22:45

Кого обичаш? 

  Поэзия » Другая
401 1 0

Когато себе си отричаш,

срещу попътен вятър тичаш.

Гол и бос се сам събличаш.

Гръм и мълнии привличаш.

От яростта на вятъра пак сричаш.

Безмълвен, ням, набъбваш и отичаш.

Нима не виждаш?

Ти кого обичаш?


Е.И.

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??