Другарки, гарги и другари,
не може тъй: кой както свари!
И в туй си трябва малко ред,
Кой?! Кой не е съвсем наред?
Ръка да вдигне да го сложим
къде не става и не може.
Ако му липсват и очи,
изобщо да не си мълчи.
Ще му намерим евро служба,
от него хич да няма нужда.
Другарки, гарги и другари,
животът е за кой превари...