9 мар. 2006 г., 22:05

Кой ще ми отговори 

  Поэзия
648 0 5
Може ли, небето да ми отговори,
когато го гледам притихнала
когато се взирам в дълбочините му,
когато се будя без да заспивам?
Може ли земята да ми отговори,
когато по нея вървя примирена,
когато тичам от болка ранена
когато просто лежа и съм тъжна?
Кой ,кой ще ми каже?
Може ли някой,има ли нещо,
което да казва какво или колко?
Боже ,прости ми безверието!
Нали времето,само времето,то знае.
Ще чакам ,ще вярвам,ще моля,
когато се науча на доза търпимост,
времето ще ми каже или накаже.
Сега ще притихна,но пак ще попитам
защо ме боли,когато обичам? 

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??