6 янв. 2009 г., 19:39

Кой ще отговори? 

  Поэзия » Любовная
694 0 1

И ти ли ще си тръгнеш?
Както правят всички досега...
И ти ли ще ме оставиш
в тъмнината сама?
Няма ли да ми помогнеш
да напусна самотата,
да открия светлината,
да стъпя здраво на земята?! 
И ти ли ще ме оставиш
тук насред тъгата?
Ами душата,
тя какво да прави?!
Да мълчи или да говори?
Да страда или да се бори?
Кой ще отговори?!  

© Шанти Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??