Кой ще разбива страховете ни, когато сме слаби,
ще ни дава без нищо да иска от нас
и от мечтите ни плахи няма да граби,
и ще влива в кръвта ни от своята страст?!
Кой ще плаче, когато чете ни в очите,
че не можем за миг да се справим сами
и ще знае тревогите ни без да е питал,
и всяка минута зад нас ще стои?!
Кой ще влива в кръвта ни от онази отвара,
която лекува, когато боли,
кой ще разбира плача ни и ще остава,
когато сме жалки, нетърпими дори?!
Кой ще търси решение за наш'те проблеми
и ще рови в калта да ни вдигне от там,
ще ни бута напред, когато сме спрели
и ще търси във тъмното нашата длан?!
КОЙ?!
© Ирина Все права защищены