7 апр. 2010 г., 20:52

Кой си??? 

  Поэзия
809 0 2

Край - няма повече стихове да пиша,

мъката си в тях да изразя,

искам на твоето рамо да плача

и  в прегръдката ти да заспя.

 

Кой в сърцето ми бърка,

че тъй стихове да редя, грешно ли е -

щом вината в другите търся,

а не в моята същност!

 

Времена на подем за едни,

разруха за други...

времена на нечисти игри!

Доверие в ближния губиш!

 

Край - повече няма да пиша!

 

P.S

Защо отново се пъхаш

в главата ми сива

и караш ме

белия лист да държа...

 

Край - няма да пиша и толкоз!

 

© Анка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??