Защо се залъгваш? От мен ли искаш да скриеш?
Дори с теб да нямахме много, само ние знаем какво е било.
Не бъди такъв страхливец, не бъди фалшив, не бъди прикрит...
не струваш нищо така...
късно го разбрах...
Знам, че когато някой е бил наранен, реагира както той е решил,
както може да скрие болката си.
Но аз още и още търся думите... онези неизказаните...
онези от преди...
искреността... за мен е много малко,
за теб това е всичко...
явно е много егоистично да го искам...
© Вилияна Джамбазова Все права защищены