Питате ме кой съм аз?
Човек съм,точно като вас...
Облечен ,чист,избръснат.
И към законите на Мърфи
съм превързан.
Да това съм аз,
човек съм като всички вас.
Работя, работя да... Какво ли?
Каквото здравето ми позволява!
То и заплатата ми е такава...
Опитвам се да оцелея,
в този свят.
В България живея ,като тебе,
брат.
Защо тогава питате ме?
Кой съм аз!?
Българин съм с главно Б и аз!
© Ангел Все права защищены