Тази сутрин на пръсти ще стана,
да забъркам коктейл от зарана.
Можеш "Женска магия" да го наричаш.
Изпиеш ли го - все след мене ще тичаш.
Слагам в коктейла част от Сърцето.
В шейкър разбърквам аз питието...
Охладен със Сълза от Душата.
Желание и страст ще ти омаят главата...
Сипвам коктейла в чаша кристална,
за себе си знам, че не съм идеална.
Чаша бележа със страстни целувки -
не ръб посипан с "протоколни милувки".
С мои мечти го поръсвам накрая.
Ще харесаш коктейла ми - зная!!!
Може би има жилка тръпчива,
то е защото още съм жива.
© Ирен Все права защищены