Отброй ми пет усмихнати звезди -
най-светлите и ярки от всемира.
Обвий ги в шоколадови мечти,
със слънчевия блясък ги гарнирай.
На привкус с шепи обич притури...
Две капки нежност, стрък надежда -
най-чудното вълшебство сътвори,
коктейлът обич нека ни зарежда!
От лунен лъч с бъркалка най-подир
и сламчица от устните ми жадни -
отпий ме бавно, като от потир,
на малки глътки, леки и прохладни.
В листенца ментов дъх се потопи -
причастие съм - с вкус на нежност.
В коктейл от щастие ме претвори
и във боле от дяволски копнежи!
С коктейлна доза истинска любов
изпий ме и в кръвта ти ще се влея.
С венозна лава - жарък благослов,
във всяка твоя фибра ще изгрея...