4 дек. 2010 г., 17:44

Коледа 

  Поэзия
667 0 1

Пухкав сняг се ръси през сито.

Навън всичко сиво е вече покрито.

Бели покриви и бяла земя,

Даже луната е бяла сега.

 

Коледна песен край мене кънти.

Детски глас възторжено звъни.

На коледна пита в къщи ухае,

за хубав подарък всеки мечтае.

 

А аз Непослушка в леглото се свила,

с дебел юрган през глава се завила,

мечтая за татко в коледната нощ

и моля се да дойде йощ.

© Анита Райкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??