Светъл празник топли нас -
Бог Исус се е родил,
топли ни в тоз студен час,
с надежда ни е утешил.
Праведност, мъдрост, красота -
този Бог ни завеща.
Да се спасят всички в света,
да мислим за духовните неща.
Че който на Бог се уповава -
винаги ще има закрила.
Нека всеки на греха да устоява,
нека ни пази Божията сила!
© Георги Все права защищены