Това е любов.Това е надежда.
Това е вяра. Това е радост.
Това е началото на Изкуплението.
Това е етап от нашата история на Спасението.
Това е среща с Христос, с Дете.
Това е преобразуване и обновяване.
Това е вътрешен мир. Това е нов живот.
Това е път, който се отваря за времето и за вечността.
И се храни и напоява само с Любов.
Това е животът, който дава плодове и узрява,
без да престава да се преражда.
© Лили Вълчева Все права защищены