Сняг вали навън,
пак дочувам коледния звън
и, като в снежна приказка сега,
пухкав сняг покри града.
Коледа е вън,
всичко пак е като в сън
и Дядо Коледа в нощта
зарадвал всички хора по света.
И ето, ангели красиви
летят задружно весели, щастливи
и ни казват с весел глас:
Коледа дошла е пак при нас!
С пожелание за весело изкарване на Коледните и новогодишни празници!
© Радослав Димитров Все права защищены