(ТЯ)
Видя ли го как ме погледна,
спокоен, че ти си до мен?
В очите му бляска надежда,
че днес ще е приказен ден.
Видя ли ръчичките малки
в юмручета спря да държи?
Почувства увреност, значи,
че може открит да върви.
(ТОЙ)
Раздадох ви цялата нежност,
която в сърцето ми бие.
Обичам те, моя безбрежност,
АЗ вече отдавна сме НИЕ!
Синът ни така ще порасне
сред истинска, чиста любов.
Навярно в живота ще падне,
но вече ще бъде готов.
И раната леко кървяща
не ще го изплаши сега.
Той знае, че има си майка
и стълб за опора - баща!
(Тя)
Ти върна ми вярата в нея,
в онази свещена любов,
която не знае да мери,
а само раздава... до гроб!
Не смея дори да мечтая
за по-свят и по-щедър дар.
На Коледа нашата маса
п0-хубава е и от на цар!
Защото край нея събрани
стоят всички мои мечти -
две детски очи, твойте длани,
и обич, която гори.
(За всички наши приятели - бъдете щастливи!)
(Тя)Rali23 @Adri (Той)
© Ралица Все права защищены