23 дек. 2010 г., 19:13

Коледна молитва 

  Поэзия » Гражданская
1335 0 3

Благодарна съм за това, че имам чувства,
благодарна съм за това, което съм.
Благодарността май е изкуство,
изчезващо с заглъхващия звън.

Благодарна съм за това, че не очаквам,
благодарна съм за това, че съм борец.
Благодарна съм, не се оплаквам
от липса на кураж и на живец.

Благодарна съм, че още имам сили,
благодарна съм за здравето си днес,
благодарна съм - дори и да умирам...
Благодарна съм, че няма да е днес.

© Цветелина Савкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??