Шепот на малка падаща звезда...
Пукот от горящата камина.
Тих полет на снежинките в нощта...
Духът на Коледа през нас премина.
И елхата по-силно заблестя,
камбанките ù песничка запяха.
В молитва плаха сведохме глава
и хиляди звезди за нас изгряха.
В тази тиха свята нощ
запалихме свещички на надежда,
повярвали във Чудото. И в полунощ
светът наметна празнична одежда.
© Паула Петрова Все права защищены