24 дек. 2009 г., 15:09

Коледна звезда 

  Поэзия » Любовная
480 0 3

Коледна звезда в небето грее.

Христос роди се днес.

Песни рождествени всеки пее.

Исус днес роди се

и дари на всеки любовта.

Дар Божествен за света,

подари на всеки любовта.

Затова има поговорка на света -

Прави любов, а не война!

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??