25 дек. 2018 г., 21:11  

Коледни трепети 

  Поэзия » Философская
335 0 0

Трепети, трепети
коледни трепети,
минали шепоти -
детството връщат
за ден.

Там под елхата,
цяла в позлата
милва душата,

чуден подарък
от мен.

Малко момиче,
бяло кокиче,
пухкаво птиче -
пърха с ръчички
за мен.

Шепоти, шепоти
коледни шепоти,
вчерашни трепети –
спомени мили
във плен.

© Светлан Тонев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??