24 дек. 2008 г., 10:49

Коледно 

  Поэзия » Другая
620 0 18
И бият в Коледната нощ
отдавна позаглъхнали камбани.
Изгря на небесвода с пълна мощ
най-приказна звезда сияйна.


Рождество Христово днес
посрещаме със грейнали лица.
Дано в душите ни нахлуе Светлина,
от тук нататък да сме по-добри!


п.п. ВЕСЕЛА КОЛЕДА , ПРИЯТЕЛИ!

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??