Коледно наричане
за здраве и късмет,
за огнено обичане
и много, много берекет.
Новата година иде-
с баници и тиквеници,
елхи накичени
очакват тържествения звън.
2020 година, бъди жадувания сън!
Щедра, мила, мирна!
Вече си отвън.
© Василка Ябанджиева Все права защищены