Идва Коледа, пристига,
празникът на добротата.
Дядо Коледа пак има
изненади за децата.
За послушните са, знам,
ама бях такъв, да кажа.
Само малко ме е срам,
но не питай тате, мама...
Той обаче ще прости
мъничките ми белички,
защото в тези светли дни
носи щастие за всички.
19.12.2023.
© Георги Каменов Все права защищены
Разсмя ме, Скити, от сърце по Коледно 😊