Коленича пред теб
Колко пъти от тебе си тръгвах.
И се връщах без да съм канен.
В остри камъни все се препъвах...
За любовта ти бях жаден и гладен.
Колко пъти, с думи горчиви,
рани отварях в душата ти нежна?
Съмнения имах, неясни, мъгливи...
Вяра ти нямах. Изкарвах те грешна.
Зная. Искам с теб да живея!
Зная. Искам да бъдем щастливи!
За тебе мечтая! За тебе копнея!
Коленича пред тебе! Прости ми!
© Ник Желев Все права защищены