21 авг. 2007 г., 02:23

Колко? (...) 

  Поэзия
495 0 5


Колко?

Все по-дълбоко. Все по-навътре.
Ровим! Оплескани с кал.
По-прозаично. По-прагматично -
от математика дял...

Все по-високо, все по-далеч.
Люти амбиции. Грим.
Ехото тътне. Ситен картеч.
С отделни завивки спим.

Криво и право. Сърцето мълчи.
Веднъж захапал - до край!
Стига само да вдигнем очи.
Колко сме тука? Рай...

13 Януари, ПЕТЪК, 2006, Дженмар Зое, Атлантик.

© Симеон Дончев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??