22 мая 2013 г., 09:35

Колко 

  Поэзия » Любовная
657 0 1

Колко думи премълчани 

и сълзи в дланите събрани... 

Колко още обиди и псувни 

ще събирам в сърцето си... 

 

Колко фалшиви и малки души

безцелно ще минат от тук...

Колко лицемерни и жалки очи... 

ще забият в мен поглед луд... 

 

Колко чувства са раздадени напразно,

колко лъжи са изречени на глас...?

Колко е цената на щастието...

Готова ли съм да я платя за нас...? 

 

 

 

 

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??